Welkom bij Wubben.Chan

Het ambitieuze, innovatieve en gedreven architectenbureau, als het gaat om vrijstaande woningen, seriematige woningen, appartementen, commerciële ruimten, bedrijfs-, kantoor-, onderwijsgebouwen, renovatie, subsidietrajecten en herstructurering.

U kunt ons vinden op de 1e, 2e en 3e etage in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Tiend Office’ te Naaldwijk.

A Contact Wubben.Chan

dit is wat wij bieden

Volledig digitaal aangestuurde processen, middels de nieuwste software, technieken en innovaties.
Van 2D blauwdrukken op papier naar integraal 3D samenwerken vanuit het Bouw Informatie Model (BIM).

Wilt u graag kennismaken met ons kantoor?
Loop gerust eens binnen, u bent altijd van harte welkom!

Team

Wubben.Chan is meer dan zomaar een architectenbureau. Het is een familiebedrijf met een ambitieus en innovatief karakter. Ons team bestaat uit een hecht samenwerkende groep professionals uit verschillende disciplines, die elkaar versterken om projecten van de hoogste kwaliteit te creëren.

Als hedendaags architectenbureau bieden wij de volledige service van A-Z onder één dak. Onze afdelingen; architectuur, engineering, studio en project, werken samen om elke opdracht naar volle tevredenheid van de klant uit te voeren. Wij geloven in architectuur met liefde voor historie, ambacht, ecologie en lokale cultuur.

Maak kennis met het Wubben.Chan team

 MIX5386b

Lees het laatste nieuws op onze nieuwspagina.

Hier vindt u het laatste nieuws, interessante artikelen en leert u onze nieuwe medewerkers kennen. Zo blijft u gemakkelijk op de hoogte van wat er speelt bij Wubben.Chan. We delen graag onze inzichten en kennis met u. Neem regelmatig een kijkje op deze pagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naar de nieuwspagina

WCA Z project centre court in Den Haag 5

Neem contact op met ons