Hoe werkt de sollicitatie procedure bij Wubben.Chan?

Stap 1. Het versturen van je cv en motivatiebrief

Je sollicitatie is aan ons verzonden. Na het opsturen van je cv en motivatiebrief volgt er een selectieprocedure van 5 a 10 werkdagen.


Stap 2. Terugkoppeling

Zien we op basis van jouw cv en motivatie voldoende aanknopingspunten en kunnen we je enthousiasme teruglezen in je brief? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Stap 3. Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek willen we graag ontdekken wie zich achter het cv schuil houdt en waarom deze functie  jou aanspreekt. Dit gesprek heb je vaak met twee collega’s van Wubben.Chan.

Via telefonisch contact wordt je op de hoogte gebracht of we de sollicitatieprocedure voortzetten. 

Stap 4. Meeloopdag 

Omdat we het belangrijk vinden dat je een goed gevoel krijgt om straks te werken bij Wubben.Chan willen we graag dat je een dagdeel mee loopt in de organisatie. Per functie kan het verschillen of het van toepassing is en wanneer de meeloopdag plaats vindt. 


Stap 5. Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie. Dit gesprek heb je met twee andere medewerkers van Wubben.Chan waaronder een People manager. Dit omdat we het belangrijk vinden, dat voldoende mensen binnen onze organisatie een goed beeld van jou hebben.

Zijn we beiden wederom positief? Dan ontvang je van ons een aanbieding, met onder andere het door ons voorgestelde salaris.