In gesprek met onze partners | Waal

20210311 In gesprek met partners Waal Wubben.Chan engineering 4x3

In gesprek met onze partners | Matthijs Korving - Waal

De kennismaking tussen Wubben.Chan Engineering en Waal is ontstaan door het project 'Hogedael' te Naaldwijk, waarbij in opdracht van Vastgoedprofs 15 grondgebonden woningen zijn gerealiseerd.

Tot medio 2018 werden vrijwel alle projecten uitgewerkt met een team van eigen BIM-modelleurs. Door een groeiend projectportefeuille is besloten om een aantal lopende projecten uit te laten werken door een extern tekenbureau. Gezien de prettige samenwerking, de proactieve houding en de hoge kwaliteit die wij eerder hadden ervaren, hebben we besloten een samenwerking aan te gaan met Wubben.Chan Engineering.

Als ontwikkelende bouwer is het belangrijk dat je een partij naast je hebt staan die naadloos meedraait in de lopende ontwerp- en engineeringsprocessen. De afgesproken processen worden dan ook strikt gehanteerd en bewaakt op de projecten waarbij continu gezocht wordt naar procesoptimalisatie om zodoende nog efficiënter met elkaar samen te werken. Dit uit zich niet alleen in het vastleggen van de informatiebehoefte, werkmethodieken en BIM-afspraken, maar ook in het maken van vaste prijsafspraken waarmee de kosten voor uitwerking vooraf inzichtelijk worden gemaakt. Deze werkwijze sluit naadloos aan op ons innovatieve woonSlim concept waarvoor Wubben.Chan Engineering een belangrijke co-maker is in de uitwerking van het ontwerp.

Wubben.Chan Engineering toont zich een goede en betrouwbare partner, die altijd bereid is om een stapje harder te lopen wanneer het project of de planning hierom vraagt.

https://www.wubbenchan.nl/
https://www.woonslim.nl/

Project:In gesprek met onze partners | Waal