In gesprek met onze partners | Novaform

Novaform Wubben.Chan architecten in gesprek met onze partners 4x3 1

In gesprek met onze partners | Mark de Vos - Novaform Vastgoedontwikkelaars

"Onze samenwerking is gestart in 2015. Ik heb toen met Wubben.Chan architecten gewerkt aan 2 appartementen in Naaldwijk.
Uniek aan dit project was dat alle appartementen Nul Op De Meter zijn. De gebouwen worden verwarmd met de restwarmte van het kassengebied.

Prettig aan de samenwerking met Wubben.Chan architecten is dat alle medewerkers prettig in de omgang en uiterst deskundig zijn.
Daarnaast is het plezierig dat er op een transparante manier gewerkt wordt. Op deze manier is het mogelijk om als opdrachtgever een goede afweging te maken tussen de verschillende belangen binnen een project.

Wubben.Chan architecten probeert binnen de gestelde kaders en de beschikbare middelen het maximaal haalbare voor de ontwikkelaar te realiseren waarbij ze kwaliteit voor architectuur meer dan overeind houden.
Dit heeft tot nu toe altijd geleidt tot fraaie projecten die betaalbaar en uitvoerbaar bleken. Met name door de samenwerking met Wubben.Chan engineering lopen ook ontwerp en engineering mooi in elkaar over."

Project:In gesprek met onze partners | Novaform