In gesprek met onze partners | Martijn van Dijk

In gesprek met onze partner Martijn van Dijk van Mierlo Wubben.Chan engineering

Van stagiaire tot projectpartner; de kennismaking tussen Wubben.Chan en Van Mierlo gaat ver terug! “Zowel Mike als Aad zijn voor mij geen onbekenden. Mike heeft als student stagegelopen bij Van Mierlo, toen ik daar stagebegeleider was! Met Aad heeft Van Mierlo samengewerkt toen hij nog eigenaar was van zijn vorige kantoor. Inmiddels hebben we mooie projecten met elkaar opgepakt!”

Een van de eerste projecten waarbij Wubben.Chan en Van Mierlo de handen ineensloegen, was Nieuw Ambacht in ’s-Gravenzande. Ook De Kreken, Rubroekstraat en De Dirigent zijn projecten waar we samen aan hebben gewerkt. Op dit moment zijn we bezig met de ‘Boomgaerde’ in Monster, waarbij Wubben.Chan in samenwerking met een ander architectenbureau het ontwerp heeft verzorgd en de gehele engineering heeft uitgevoerd.

“Het fijne aan samenwerken met Wubben.Chan is dat we dezelfde taal spreken en dezelfde mentaliteit hebben. Bij Wubben.Chan staat kwaliteit hoog in het vaandel, waarbij ze open staan om gezamenlijk met andere engineeringsbureaus de BIM-kwaliteit van Van Mierlo op een hoger niveau te krijgen en gezamenlijk naar nieuw innovaties zoeken, zodat vervolgprojecten efficiënt opgezet kunnen worden.”

Project:In gesprek met onze partners | Martijn van Dijk