Meet the team: Wais

Wais 02

Wais is 3D artist binnen team Wubben.Chan Studio en maakt voor ons de mooiste visualisaties en beelden. Technische stukken vertalen naar artistieke beelden, niet alleen voor de professionele doelgroep, maar ook voor mensen zonder architectonische achtergrond, vindt hij het leukst.
 
“Op deze manier kunnen ze het toekomstige gebouw of het ontwerp beter begrijpen en verbeelden. Ik wil mij graag verder ontwikkelen op het gebied van de artistieke en de technische kant van visualisatie. Naast toekomstige gebouwen visualiseren wil ik ook beelden maken die een verhaal en emotie vertellen en tegelijkertijd de sterke kanten van het ontwerp belichten. Het belangrijkste aspect is om de boodschap over te brengen en te laten zien hoe het gebouw eruit zal zien in de omgeving, wanneer de bouw af is.”
 
Zijn eerste indruk van het bedrijf is goed en hij is blij met de vriendelijke sfeer onderling. “Het bedrijf is professioneel en deskundig en ze willen meegaan met de tijd. De communicatie onderling is duidelijk en iedereen denkt mee en staat open voor suggesties en verbeteringen. De collega’s gaan op een positieve manier met elkaar om!”

Project:Meet the team: Wais