Zekkenstraat

Hoek van Holland

A Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large

Op het bestaande bedrijventerrein in Hoek van Holland zal het nieuwe pand van Refresh worden gebouwd. Wubben.Chan heeft het ontwerp gemaakt van de interieurstyling in het nieuwe pand.

In het gebouw, waar de werkplaats en de opslag komen, komt tevens een verdiepingsvloer waar een kantoor, vergaderruimte, keuken, bar en lunchruimte worden gerealiseerd.

Er is gekozen voor licht, ruimte en veel glas. De lunchruimte en de bar zijn wat donkerder en stoerder ingericht. 

Locatie:Hoek van Holland
Differentiatie:Bedrijfsgebouw
Werkzaamheden:Interieuradvies & styling
Opdrachtgever:Refresh
Architect:Wubben.Chan architecten
A Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large
B Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large
C Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large
D Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large
E Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large
F Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large
G Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large
H Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large
I Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large
J Zekkenstraat Hoek van Holland interieur Wubben.Chan architecten Large