Begeleiding bij BIM implementaties & BIM opleiding

Als gespecialiseerd (full service) BIM bureau staan wij ook voor u klaar als het gaat omscholing tot BIM modelleur. Dit kan nl. grote impact op uw bedrijfsvoering hebben.
Het gebruik van BIM biedt vele voordelen, maar het vraagt ook om een nieuwe manier van werken. Niet alleen zullen werkprocessen moeten worden aangepast, maar ook sommige bouwkundig tekenaars zullen een omscholing tot BIM modelleur moeten ondergaan. Dus of het nu gaat om het opleiden van BIM modelleurs of om het volledig begeleiden bij de implementatie van BIM binnen uw bedrijf, wij ondersteunen u daar graag bij.

 

"Klaar voor de digitaliseringsslag binnen de bouw met de BIM opleiding en begeleiding van Wubben.Chan engineering"

 

Opleiding tot BIM-Revit modelleur

Het omzetten van het ontwerp van de architect naar een 3D Bouwkundig Informatie Model (BIM) daar is een BIM-modelleur een expert in. Alle technische, fysieke en functionele informatie van een gebouw worden in dit bouwmodel verwerkt, die nodig is om het bouwproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uiteraard draagt een BIM-modelleur zorg voor een optimale (digitale) samenwerking met alle betrokken partijen, zodat de kans op bouwfouten tot minimum beperkt kan worden en een aanzienlijke kostenbesparing van toepassing kan zijn.

Met verschillende softwarepakketten kan een BIM-model opgezet worden. Zoals al eerder beschreven zijn wij gespecialiseerd in het bekende softwarepakket ‘Revit’. Voor de opleiding tot BIM-modelleur gebruiken wij deze software dan ook. U leert onder persoonlijke begeleiding van een Revit-specialist het pakket van A tot Z kennen. Na afronding hiervan kunt u zelf als BIM-Revit modelleur de beste BIM-modellen creëren èn beheren.

 

"Zelf de beste BIM-modellen creëren en beheren als BIM-Revit modelleur"

 

Is uw bedrijf BIM-ready?

Is uw bedrijf al klaar voor de digitalisering in de bouwbranche? Onze BIM-specialisten van adviseren u graag over wat nodig is om uw bedrijf BIM-ready te krijgen.