Wubben.Chan engineering

foto Wubben.Chan engineering

Wubben.Chan Engineering is opgericht door Aad Wubben, Mike Wubben en John Chan. Wij zijn  gevestigd in het Westland, kern Monster.
Hèt ‘full service BIM bureau’ voor al uw BIM vraagstukken.
Het uitwerken, modelleren, visualiseren en adviseren van objecten van zowel stedenbouwkundige-, architectonische- en bouwkundige aard.

Volledig digitaal aangestuurde processen, waardoor de faalkosten tijdens de bouw voor eens en altijd de kop wordt ingedrukt. Van 2D blauwdrukken op papier naar integraal 3D samenwerken met het Bouw Informatie Model (BIM).

 

Met passie een frontrunner op het gebied van BIM

Ons doel is om frontrunner te zijn op het gebied van virtueel bouwen. Dit betekent dat wij continu moeten innoveren en vernieuwen om in te spelen op de vraag van de toekomst, met het BIM-model als middelpunt. Wij lopen vooruit op de wensen van de markt, waardoor wij ons nog beter als BIM specialist kunnen profileren. Niet omdat het moet, maar omdat wij hier de passie voor hebben. Virtueel bouwen zit in ons DNA.

 

"Niet omdat het moet, maar omdat wij hier de passie voor hebben"

  

Begeleiden en overdragen van kennis

Wij worden niet alleen ingehuurd ter ondersteuning bij bouwprojecten, maar wij dragen onze kennis ook graag over aan andere bedrijven. De digitalisering binnen de bouwbranche heeft immers grote invloed op de bedrijfsvoering en daar heeft u soms de juiste begeleiding bij nodig. Als specialist kunt u bij ons terecht met al uw vraagstukken die betrekking hebben op BIM. Van advies tot persoonlijke BIM opleidingen en volledige begeleiding bij het implementeren van BIM binnen uw bedrijf, samen met u maken wij uw bedrijf BIM-ready!