Eva van Gelderen

Eva WCE 4x3

Eva is projectleider binnen Wubben.Chan. Als projectleider heeft zij veel contact met onze opdrachtgevers over de projecten waar wij aan werken.

“Ik houd mij nu bezig met projecten van Waal voor laag- en hoogbouw, wat twee hele verschillende werelden zijn. Binnen Wubben.Chan zijn we druk bezig om het modelleren, het genereren van tekeningen met nieuwe tools en handigheden te optimaliseren en de BIM-standaard naar een hoger niveau te tillen. Ik wil mij graag verder ontwikkelen om ook deze optimalisatieslag te kunnen doorvoeren binnen de projecten voor Waal specifiek.”

Eva is binnengekomen bij Wubben.Chan zonder enige Revit kennis. Inmiddels kent het programma voor haar geen geheimen meer en stuurt ze haar collega’s aan op 3D-modelleren en het opzetten van 2D-detaillering. Inmiddels is zij doorgegroeid en flink wat ervaring rijker.

“Mijn leukste ervaring binnen het bedrijf is het zien groeien van Wubben.Chan in omvang, maar vooral in kennis en kunde. En het mogen bijdragen in het vergroten van deze vakkundigheid.”