Werken bij Wubben.Chan

Wubben.Chan is een multidisciplinair bureau gevestigd in Naaldwijk en Rotterdam. Door onze snelle ontwikkelingen binnen het bedrijf hebben we regelmatig nieuwe vacatures. We hebben diverse mogelijkheden voor studenten, starters en ervaren kandidaten. Bekijk hieronder of jouw droombaan er tussen staat! 

Bekijk alle vacatures

mike aad

Hoe werkt het de sollicitatie PROCEDURE BIJ WUBBEN.CHAN

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk om getalenteerde en gepassioneerde mensen aan te trekken die onze visie en waarden delen. We streven ernaar om een inclusieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. 

Ons sollicitatieproces is ontworpen om ons te helpen de beste kandidaten te selecteren die passen bij onze bedrijfscultuur en de vereisten van de openstaande functie. We geloven in een transparant en eerlijk proces waarbij we communiceren met kandidaten gedurende het hele proces.

Op deze pagina vindt u meer informatie over ons sollicitatieproces, inclusief de verschillende stappen die we doorlopen en waar we naar op zoek zijn in kandidaten. We kijken er naar uit om uw sollicitatie te ontvangen en u te leren kennen!

 

Ga naar de sollicitatie procedure pagina

Wubben.chan vacature algemeen Large