Wubben.chan PROJECT

de partij om in samenwerking nieuwe initiatieven te ontwikkelen. 

CUBE Tower biedt oplossing woningtekort

Een vernieuwend woonconcept van hout zag in 2019 het levenslicht. Ontwikkeld door het Westlandse architectenbureau Wubben.Chan, in samenwerking met Vink Bouw, werd het al meermaals toegepast. Nu gaat het concept de hoogte in; de Cube Tower is een ontwerp met vele voordelen; slim, eigentijds, demontabel, flexibel, snel, duurzaam en betaalbaar.

Het artikel in een editie van het magazine BOEM in Westland.

Klik hier voor de volledige inhoud. 

CubeTower

iBuild

Al vele jaren voert men hetzelfde kunstje uit… en wordt er vastgehouden aan traditionele processen. iBuild doet dat anders, de modellen zijn eenmalig op een hoogwaardige manier ontworpen, volledig geëngineerd en getest. Daarna zijn ze in de configurator geplaatst en is elke mogelijke woning naar wens en keuz samen te stellen.

Zodra de woning door u is samengesteld kan iBuild geautomatiseerd de vergunning indienen en daarna de complete bouw verzorgen. IBuild bouwt niet elke keer een prototype, maar een woning vanuit een vaste bodemplaat met een esthetische, hoogwaardige uitstraling.

20220822 EXT iBuild cam 05 DEF

Cube House

Cube House is speciaal ontwikkeld voor starters op de woningmarkt met als uitgangspunten dat de woning betaalbaar moet zijn voor een grote groep. Daarbij wordt de bouwtijd zeer kort en zijn er werkzaamheden welke eventueel zelf uitgevoerd kunnen worden. De woningen hebben een moderne uitstraling, standaard twee verdiepingen, een eenvoudige constructie en voldoen volledig aan de geldende normen en regels.
In samenwerking met CPO cubehouse & Vink Bouw

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

A Cube House starterswoningen Wubben.Chan projecten

Wubben.chan lanceert nieuw woonconcept

VGVisie heeft hier een artikel over geschreven. 
Voor het volledige artikel klik hier.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Nieuw woonconcept Wubben.Chan Project 3 Custom

Wubben.chan project waar nieuwe innovaties ontstaan!